keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Ennakko aavistuksia

...Elmolla.
1.2. Menin siis Elmolla ja kun perjantaina näin listan niin ennakko aavistukset vain vilisivät silmissä! No launataina tulin tallille vähän ysin jälkeen ja kävin mökissä hakemassa kypärän,raipan ja hanskat.
Katsoin listan ettei ollut tullut muutoksia ja otin Elmon riimun ja narun.Elmolla oli vielä loimi päällä kun ulkona on öisin niin kylmä joten otin sen ensin pois ja vein sen sattariin.Sitten hain pojun käytävälle ja rupesin harjailemaan sitä.siinä se sitten seisoi kiltisti ja minä tietysti palkitsin sen leivällä :D! Kun laitoin satulaa niin Elmo ei oikein tykännyt siitä ja puri satulan polvitukea... Mutta onneksi on Lotta ope :D!!No sitten vaan suitset päähän ja halliin.
Aluksi verryttelimme käynnissä ympyröillä molempiin suuntiin.Sitten otimme raviin ja yritin saada Elmon käyttämään paremmin taka osaa ja nostamaan sen himskatin pään pos maasta!!!No ympyrällä sitten alussa vaan kaahattiin ja mentiin pää polvissa!! No sitten kun sain sen hidastamaan ja tein puolipidätteet ulkoa niin pää rupesi nousemaan ja taka jalat menemään alle!! No sitten aloitimme päivän "virallisen" harjoituksen eli kolmikaarisen kiemura uran.Elmo meni hienosti ja sitten otimme laukat mukaan.Teimme muutamat laukat ja sitten vaihdoimme suunnan.Jatkoimme uuteen suuntaan samaa ja oteettiin myös laukat mukaan.Sitten loppu ravit ja käyntiin. Elmo jatkoi Vilmalle joten menin suoraan talliin ja sieltä mökkiin. ILtapäivällä menin Ritalle yöksi josta tulossa postausta myöhemmin <3! Loppuun parit kuvat. KIITOS VILMALLE KUVISTA!!!! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti