sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Esteitä Elmolla+putosin

3.5 Hypättiin siis esteitä ja hyppäsin Elmolla <3!! Tulin tallille joskus ennen 9 ja kävin mökissä hakemassa tavarat ja menin talliin. Elmolla oli taas sellainen herra "päivänsäde" päivä ja saman tien kun menin karsinaan niin se protestoi asiaa aika voimakkaasti.... No riimu päähän ja käytävälle!!Siinä se sitten seisoi kiltisti kunnes otin kumisuan käyttöön sitäkin asiaa piti protestoida mutta kun siitä ei välittänyt niin kyllä sitä sitten rauhoituttiinkin :D! Otin kaviot ja katsoin vähän jalustimia lyhyiemmäksi.Satula selkään ja vyö kiinni sitten suitset päähän ja kiristin vielä vähän vyötä ja sitten pihalle ja selkään. Katottiin vyö ja jalustimet kuntoon ja sitten mentiin kentälle.Saatiin verkata itsenäisesti ravissa ja laukassa ja mentiin puomeja itsenäisesti ravissa.Elmo oli aika hyvin kuulolla. Ja nosti laukat hyvin molempiin suuntiin.No sitten ruvettiin hyppäämään ja minut laitettiin ekaksi :D!!
Aluksi hypättiin ristikkoa ravi lähestymisellä ja sen jälkeen piti jatkaa laukalla.Sitten ristikko nostettiin pystyksi ja tultiin sitä pari kertaa ravissa ja laukassa.Meni ihan hyvin vaikka alussa olikin väärät laukat mutta kyllä se sitten korjaantui kun vaihdettiin suunta.Toiseen suuntaan jatkettiin suoraan pystyllä. Meni hyvin mutta sitten kun hypättiin vikan kerran niin Elmo lähti vähän kaukaa ja en ollut mukana ja alas tulossa jäin sitten kaulaan kiinni,roikuin siinä hetken ja putosin.Lotta tuli sitten siihen ja kyseli kuukautta ja päivä määriä :D!Kaikki sanoi että ihan ku Elmo ois jyränny mut mutta ainoo asia mitä siihen pystyi sanomaa oli se että mulla oli silmät kiinni x)!! Kun ei pyörryttänyt tai muutakaan niin nousin sitten istumaan ja Lotta punttasi Elmon selkään ja hyppäsin vielä kerran sen pystyn ja rupesin keventelemään.Elmo jatkoi joten lähdin tallin kautta mökkiin ja siellä päähän rupesi sitten sattumaan ja iskän kanssa lähettii sitten päivystyksee ja oltii siellä sitten joku 8 tuntii tarkailussa.Multa otetii jotai testei ja röngten kuvat päästä jotka laitettii hesaa jossa joku tyyppi katto ne läpi eikä mun päässä ollu mitää ongelmaa joten päästii sitte kotii.LOPPUUN KUVAT KIITOS REETALLE JOKA SAI TIPPUMISEN KUVASARJALLE :D!!!

 


 

 
<-- vika hyppy

2 kommenttia:

  1. Mulle tuli jotenki tosta sun selityksestä se mun oma tippumine mieleen :o Mut onneks sulle ei käyny pahemmi, ja pääsit viel samal tunnil hevosen selkää! :) Sattuks sua mihinkää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD nyt ku aattelee ni kyl se vähä muistuttaa :D.... Ei kauheesti paitsi päähä ja kumma kyl mulle ei jääny kammoo esteille :D

      Poista