keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Henrillä pitkästä aikaa

15.3 Meni pitkästä aikaa Henrillä! Iskä ja pikku-veljeni Joonas ovat ruvenneet aamuisin katsomaan Docktor Who:ta jooten en pääse tallille enää niin aikaisin kun haluaisin :(....No kävin mökissä ja rupesin harjaamaan Henkkaa joka ei ollut kauhean likainen (onneksi) :D. Otin kaviot ja hain satulan ja suitset. Katsoin ovatko jalustimet suhteellisen sopivat ja laitoin satulan ponskille. Sitten kävin lämmittämässä kuolaimet lämpimän veden alla koska olen ÄÄRETTÖMÄN laiska :D! No laitoin suitset päähän ja lähdimmekin aika pian halliin:
Kiristin vyön ja laskin jalustimet alas.Nousin selkään ja kokeilin huvikseen kiristää vyötä selästä ja onnistuihan se ihan hyvin ekaksi kerraksi :D.Säädin jalustimet sopiviksi arvaus vähän heitti XD!!No sitten Lotta tuli tarkistamaan vyön ja laittoi sivarit kiinni.No lähdin sitten kävelemään uralle ja yritin saada ponista suoran. Henri oli aika laiska eikä ollut kauhean rennon tuntuinen ja se vissiin näkyi sillä Lotta otti sivarit pois ja sitten löytyi eloa poniin!!
Jatkoimme samaa harjoitusta kun viimeksi tosin teimme alkuverkaksi siirtymisiä.Minä ja Vilma teimme ravista suoraan pysähdyksen ja siitä suoraan raviin.Nostin jalustimet kaulalle sillä haluaisin parantaa omaa istuntaani ennen kisoja(30.3) no meni ihan hyvin mutta en millään saa jalkaa pysymään omalla paikallaan :(!! No otimme piakkoin laukan nostot mukaan harjoituskseen.Henri nosti aika hyvin mutta vähän kaahasi ennen nostoa.... Joten piti pidättää aika lailla! No sitten vaihdoimme suunnan ja jatkoimme toiseen suuntaan.Henri ennakoi kauhesti laukkojen nostoja ja kaahasi mutta muuten se meni hienosti <3!! Sitten kevenneltiin ja koska Henri jatkoi niin vein Kertun talliin ja hoidin pois kun ratsastaja jatkoi vielä meidän jälkeiselle tunnille.Kiitos Tealle kuvista <3 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti