sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Leirillä osa 4

3.7.13. Herättiin 7.35 ja mentiin aamupalalle.Hain Repen ja harjasin sen kengitys pajalla.Ekan tunnin menin Sennillä ja harjoiteltiin maastoesteiden hyppäämistä :O!!Senni oli muuten tosi kiva vaikka painoi ohjalle mutta ei haitannut kun oli niin kivaa :D!!Hypättiin mm.vesi-matto pystyä,harjakoria,tynnyriä,heinä paaleja ja pientä tukki estettä.Ruuaksi oli kasvissose keittoa joka oli sika hyvä!!Jälkkäriksi oli raparperipiirakkaa ja vanilja kastiketta.Teoriassa oli hyvin voiva hevonen. Mellow oli mallina.Menin Mellowla ilman satulaa ja harjoittelimme taka jalkojen aktivoimista.Ruokana oli lohta ja perunaa.Sitten oli aarteen etsintää ja lettu ilta!Lopuksi lyötiin pinjaata ja kun se meni rikki niin jaettiin karkit.Avustajilta saatiin kiitos ruusukkeet ja mentiin nukkumaan.


4.7.13.Herättiin 7.35 ja mentiin syömään.Haettiin hepat ja harjattiin ne.Ekan tunnin menin sennillä ja meillä oli kanki tunti :O! Meni ihan hhyvin vaikka menin ekan kerran kanki suitsilla ja sulkutaivutusta!! Oli pikkusen hankalaa aluksi mutta kyllä se siitä!!Ruuasi oli riisiä ja kanakastiketta.Teoriassa käsiteltiin kilpailemista huomista ajatellen.Sitten oli este tunti. Tunti alkoi hyvin mutta päättyi KATASTROFIIN!!!! Sillä Empulta murtui ranne kun se osui Elviksen säkään ja Vilma putosi ja meni shokkiin!!! Vilmalta mani nilkka ja Empulta murtui ranne kahesta kohtaa:(!Oma tuntini menin Jojolla ja harjoittelimme huomisiin kisoihin.Meni tosi hyvin! Anu sanoiettä olen kuin diisel moottori :D!!Ruuaksi oli pizzaa.Katsoimme tunnilta otettua videota ja saimme vinkkejä millä voimme kehittyä!Sitten oli yömaasto Repellä <3! Oli tosi kivaa!!! Päästiin vast puolen yön jälkeen nukkumaan!!!Pesin hampaat ja menin saman tien nukkumaan

5.7.13.Herättiin 8.40 ja mentiin syömään.Haettiin kisa ponit laitsalta ja mentiin rakentamaan rataa. Hoidettiin heppoja ja mentiin syömään.Ruuaksi oli spagettia ja jauhelliha kastiketta.Sitten jojolle suojat ja penkki selkään. Inka meni ensin joten jouduin odottelemaan.Aikani oli 1,07!! Ja sijoituin 3.<3!!!!!!Osa poneista vietiin Haimilahteen ja jojo meni sinne joten vein sen sinne.Jojolla olii ihanat askeleet paitsi että säkä sattui inhottavasti :(!Kun tultiin niin talolla oli kiitos jätskit ja mehut.Pakkasin loppuun ja sitten Tanja tulikin hakemaan.KäytiinsiinäMikkelin keskustan kautta kun Tanja oli vähän ajatuksissaan :D!! Mutta ei se haitannut!! Oltiin kotona joskus 18.10. ENSI VUONNA UUDESTAAN <3!!! Kuvat Vilmalta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti