maanantai 28. heinäkuuta 2014

Leiripäiväkirja osa1

6.7
Vihdoin on kulunut vuosi viime leiristä!Tänä vuonna opena toimii Jussi hän on kuulemma hauska joten hyvä niin.Mennään Ruutin kyydillä Mimosan kanssa.

Kun päästiin perille niin oltiin hetki pihalla ja sitten jaettiin huoneet ja oltiin siellä syömössö jne.Sitten mentiin ulos ja tutustuttiin toisiimme.Sitten mentiin hippaa ja jalkapalloa jumppapallolla.Kun tultiin sisälle sisälle niin luin lehteä,söin,vaihdoin vaatteet ja sitten menin nukkumaan.

7.7 Maanantai
Heräsin ekan kerran puoli neljä koska Mimosa ja Vilma jutteli >:/..... Seuraavan kerran heräsin kuudelta koska Mimosa,Vilma ja Ruut jutteli! No en sitten saanut enää nukutuksi,puin päälle ja kun kello oli riittävän paljon niin mentiin aamupalalle.Jaettiin samalla hoitsut ja ryhmät.Sain hoitsuksi Pähkinän ja olen myös ekassa ryhmässä eli poni ryhmässä.

Osan hoitsut oli haimilahdessa ja Pähkinä oli siellä joten sain hakea sen sieltä.Kun oltiin tultu takaisin niin harjattiin hoitsut hyvin.Laitoin satulan,suitset ja kypärän päähän sitten oli ridatunnin vuoro.Kaikki meni hoitsuillaan.Mentiin perus juttuja pähkinä oli ihana <3 :*!!!Hoidin tytön pois ja kun toinen ryhmä oli valmis niin mentiin syömään makaroonilaatikkoa.Teoriassa käsiteltiin varusteita.
Toisen tunnin menin Snaigella ja mentiin puomeja ja pientä ristikkoa.Tunnin jälkeen hoidin Snaigen pois ja vein Pähkinän laitsalle.Sitten oli ruokana nakkisoppaa.Sen jälkeen oli leiri kaste.Mentiin pientä rataa.Minun ryhmään kuului mimosa,ruut ja vilma.Kun radasta oli selvitty mentiin uimaan.Syötiin iltapala ja mentiin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti