lauantai 21. kesäkuuta 2014

Ilmoitus asiaa!!

Moi kaikki!! Elikkäs olette varmaan huomannut etten ole postaillut piiiitkään aikaan... Mutta olin kesä töissä 2.-19. ja auttelin Lottaa ponikurssilla.Kurssin tunteja oli 3xviikossa joten en sen takia ehtinyt postata kun tallille piti mennä jo kolmeksi!!

Tuossa 17.päivä ratsastin Paxun ja 18.päivä Rikon kun nuo kaksi kaverusta oli aika sikoja!! Lotta sanoikin että voisin jokupäivä uudestaan mennä Rikon kun tekisi sille hyvää...No 19.päivä ponilaiset meni maastoon ja rupesin siinä sitten miettimään että oon jo pikkusen liian pitkä settiksille!! Kun paxu ja riko on isoimmat ponit ja niittenkin kanssa mun jalat oli ponien polvissa!! Tai ainakin tuntu siltä... Mutta toivotaan etten olis kauheen pitkä!

Mulla oli synttärit ja jassu,mimosa ja ruut oli sitten meillä sekoilemassa :P... Ja äitiltä ja iskältä sain sitten lahjaksi Nokia Lumia 520! Vähän parempi ku edellinen johon piti änkee paperi tollo akun ja kannen välii....

Sit oli enon rippi juhlat Joutsenossa ja seuraavana viikon loppuna meillä joten juhlaa on ollu!! Ens viikolla meen rasastelemaa ne mitä sain palkaks ku autoin ponien kaa ja sit onki jo Rellun leiri ja mennää viel ruotsiiki!!

Valitettavasti kuvia ei tule koska kone ei suostu siirtämään kuvia kamerasta koneelle.... Mutta toivottavasti saadaan korjattua!!

HYVÄT JUHANNUKSET KAIKILLE :* <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti